Absintmerken
Un Emile SapinFraterWermut (11/22/04 om 10:56:41): Hey allemaal,
Helfrich (11/22/04 om 15:28:11): Dhr. Pernot heeft me verteld dat de UE Sapin niets anders is dan een UE waaraan wat (ongesuikerde) sapin is toegevoegd. Van mij hoeven dergelijke fratsen niet zo nodig en ik kreeg niet de indruk dat hij er zelf buitengewoon enthousiast over was. Het is evenwel een goed product, al heeft de UE 68 zeker mijn voorkeur.
Z.v.E (11/22/04 om 17:11:18): UE 68 is gewoon goed. Geen ervaring met de Sapin. Misschien leuk met de kerst? Mocht je geen kerstboom in huis hebben....
sixela (11/22/04 om 20:33:39): Helfrich schreef:
Het is "White Fairy" die een afwijkend recept heeft.
Helfrich (11/22/04 om 21:06:00): sixela schreef:
Inderdaad. Die heb ik nooit geproefd, maar ik heb begrepen dat de WF de Blanche overtreft.
sixela (11/23/04 om 00:19:57): Wat de Sapin betreft, die is naar men me zei deze dagen nagenoeg gelijk aan de UE68 Verte geworden.
Z.v.E (11/23/04 om 18:16:04): Is dat historisch correct dat Sapin?
Helfrich (11/24/04 om 10:48:14): Zover ik weet gaan UE Sapin en UE Gentiane niet terug op historische recepten, maar zijn het curiositeiten uit de koker van LdF.
sixela (11/24/04 om 11:40:45): Z.v.E schreef: Is dat historisch correct dat Sapin? Ja en neen. Sapin op zich is historisch correct. Sapin gemengd met absint is een curiosum.
|
|